Belföld

A Fradi-vezérigazgató cége gyártotta a Puskás Aréna imázsfilmjét

Az FTC Zrt. vezérigazgatója, Orosz Pál a résztulajdonosa annak a reklámügynökségnek, amelyik a Puskás Aréna avatójára készült imázsfilmet gyártotta – írja az Index.

Orbán Viktor a nyitómeccs előtt egy videót tett ki a Facebook-oldalára, amelyben feltűnik Csányi Sándor MLSZ-elnök, Dzsudzsák Balázs futballista, Puhl Sándor volt játékvezető, Varga Judit, igazságügyi államtitkár, Hajdú B. István kommentátor és még sokan mások. A videóban a kormányfő is szerepel, aki épp Nemzeti Sportot olvas a Karmelita kolostor erkélyén, majd elbikázza a labdát egészen a Puskás Arénáig.

Az Index a Budapest és a fővárosi agglomeráció fejlesztéséért felelős államtitkárságtól megtudta, hogy a videó a Puskás Aréna megnyitó ünnepségének részeként készült el, a teljes megnyitó költsége nettó 55 millió forint volt. Ebből a kisfilm nettó 14,7 millió forintba került. A megnyitó teljes lebonyolításáért, így a kisfilm gyártásáért is felelős cég a Human Telex Kft volt, melynek egyik tulajdonosa Orosz Pál, a Fradit működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik