Belföld

Diákmunkára jelentkező fiút molesztált az idős munkaadó

Letartóztatásban marad az 68 éves mindszenti férfi, aki nyarán szexuálisan zaklatta a munkavégzésre rábízott fiút 2016 nyarán. A férfi a molesztálás során megfenyegette a gyereket arra az esetre, ha segítséget kérne. Erről az áldozat beszélt az RTL Klubnak a történtek után:

Amikor a tetőre másztam fel a létrán, mindig erősen megmarkolta a fenekem vagy épp a combom, de nem is az, hogy véletlenül volt, hanem szándékosan, tényleg komolyan rámarkolt

– mondta a fiú.

A mindszenti férfi ellen hasonló jellegű bűncselekmény miatt folyt büntetőeljárás, amikor történt az eset. Az ügyben még nem született elsőfokú ítélet, ugyanakkor a Szegedi Törvényszék a férfi és védőjének a letartóztatás megszüntetése iránti indítványát elutasította, a végzés ellen az indítványozók fellebbezéssel éltek.

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség az elsőfokú határozat helybenhagyására tett indítványt, mivel a szökés, elrejtőzés, a bűnismétlés és a bizonyítás megnehezítésének vagy meghiúsításának veszélyét változatlanul fennállónak látta.

Az ügyben másodfokon a Szegedi Ítélőtábla fog dönteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik