Belföld

Újdonsággal készülnek Budapest legmagasabb korcsolyapályáján

Az előző évek rendkívüli sikerei után november 18-án hétfőn újra megnyit a főváros legkülönlegesebb panorámájával rendelkező jégpályája a belvárosi Hotel President tetején, ahol idén egy páratlan attrakcióval is készültek. Az Intermezzo Ice Terrace a sípályák utánozhatatlan hangulatát varázsolja a város fölé vasárnaponként.

Az V. kerületi Hold utcában található Hotel President tetején található Budapest legmagasabban fekvő korcsolyapályája, a szálloda pedig idén is készült egy újdonsággal: az érdeklődők vasárnaponként a sípályák hüttéket idéző hangulatában kérhetik ki az általuk fogyasztani kívánt italokat és ételeket, legyen az forralt bor, grog vagy sült kolbász. A zenei aláfestésről eközben a Be Massive lemezlovasai gondoskodnak.

Fotó: Hotel President

A Hotel President csapata rendkívül büszke arra, hogy a szállodavendégek kiszolgálásán túl a helyieknek is olyan kikapcsolódási lehetőséget tudunk nyújtani, amit a városban máshol nem kaphatnak meg. Mindig arra törekszünk, hogy a látogatók a lelkükben boldogsággal, az arcukon mosollyal távozzanak tőlünk, a szeretet ünnepe közeledtével ennek különösen nagy jelentősége van. Vasárnaponként idén hütte bulival is készülünk, ahol szuper hangulatú télies estéket tölthetnek el az érdeklődők

– fogalmazott Csanádi András szállodaigazgató.

A 110 négyzetméteres korcsolyapálya szintetikus, környezetbarát polimerekből készült „jégfelület”, amely a jégnél egy puhább anyag, ebből kifolyólag a sérülésveszély kisebb, és az ízületekkel is kíméletesebb.

A Budapesten kuriózumnak számító jégpálya hétköznap 16 órától 21 óráig, hétvégén pedig 14 órától 21 óráig tart nyitva.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik