Belföld

Baseballütővel ütötte a közutas dolgozót Szikszónál a szabálytalan kamionos

Baseballütővel ütött egy kamionos egy közutas dolgozót Szikszónál, amiért az megállította egy szabálytalan előzésnél, írja a Magyar Közút Nonprofit Kft. alapján az Index.

A szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel, miután a tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort. Egy jelzőőr ekkor a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos ezt követően lehúzta az ablakot és egy műanyag baseballütővel verni kezdte a közutast. A brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján elütötte őt a kamionnal. Az esetből rendőri intézkedés lett. A Magyar Közút Nonprofit Kft. Instagram oldalán azt írja, hogy a közutas 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Szomorú, meghökkentő eset történt a minap munkatársainkkal. 😔 A szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel. A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire jelzőőrünk, Tamás, a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte Tamást. Géza, a brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján fellökte őt az kamionnal. Az eset rendőri intézkedést vont maga után és bár kollégáink szerencsésen megúszták az esetet nemcsak bennük, családjukban is mély nyomot hagyott. Géza 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától. 🧡 Az utakon dolgozó kollégáink minden esetben az autósok kényelméért, az utazás színvonalának javításán dolgoznak. Nem ellenségek és nem is útakadályok. Családapák, férjek, fiúk, hús-vér emberek, akik csupán a munkájukat végzik. 👷‍♂️🧡 #magyarkozut #biztonsagunkazonkezebenvan

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés, Nov 12., 2019, időpont: 12:50 (PST időzóna szerint)

kiemelt képünk illusztráció; forrás:mti

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik