Belföld

Bencsik András: A Eurovízió egy gusztustalan homoszexuális flottatüntetés

Bayer Zsolt távollétében is erős volt a Hír TV Sajtóklubja, melyben hétről hétre a kormányoldal vezető újságírói mondják el gondolataikat a világról.

Ezúttal elsősorban Bencsik András volt elemében, kitűnt például Románia plasztikus leírásával:

Románia nem egy komoly állam. Románia az körülbelül egy ilyen átmenet egy harmincas évekbeli pesti kabarétréfa és a Drakula-féle rémdrámák között.

Vagy amikor arra a hírre reagált, hogy Magyarország ezentúl nem vesz részt az Eurovíziós dalfesztiválon.

„Próbálok szalonképesen fogalmazni, hogy ne sípolják ki. Az a homoszexuális flottatüntetés, amivé züllött ez a nemzetközi dalfesztivál, hogy ebben nem veszünk részt, ezt mentálhigiénés okból is örvendetesnek tartom, mert nagyon sok fiatalkorú azt hitte, hogy ez egy 18 éven aluliaknak való dolog, miközben itt ilyen visítozó transzfesztiták meg szakállas nők rombolták a közízlést.(…) Felejtsük el ez a Conchita Wurstokkal terhelt gusztustalan, erőltetett, propagandisztikus másságfesztivált.”

Azt is leszögezte, hogy ha ott lett volna hétfőn a Parlamentben,

valószínűleg két rohadt nagy pofont lekeverek ennek a szörnyetegnek,

mármint Hadházy Ákosnak, aki táblákkal zavarta meg Orbán Viktor beszédét.

A műsorban szóba kerültek a Liget projekt beruházásai is, melyek kapcsán Szentesi Zöldi László elmondta, hogy az ellenzéki szavazók amúgy sem tennének látogatást a Néprajzi Múzeumban és a Magyar Zene Házában.

Bencsik szerint azonban a helyzet nem ilyen egyszerű: „Te azt feltételezed róluk, hogy gerincük van és gondolkodnak. Ehhez képest a Népstadionba az összes jegy elfogyott. Dehogynem, elmennének a múzeumba. Nem logikusan gondolkodnak zsigerből szavaztak.”

Ezt a témát egyébként Gajdics Ottó koronázta meg, amikor megpróbált az ellenzéki szavazók fejével gondolkodni, de beletört a bicskája:

Egy dolgot tegyünk hozzá! mit kellett volna ezek helyett az épületek helyett vásárolni a pénzből? CT-berendezéseket. De hát oda se jár mindenki, nem? CT-re csak az megy, akinek feltétlenül muszáj. Akkor az most miért volt jobb, miért volt alternatíva. Miért azokra szavaznak, akik CT-t akartak venni azok, akiknek nincs szüksége CT-micsodára?

A teljes műsort itt lehet végignézni:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik