Belföld

Szexképeivel zsarolta az iskolás lányt, hogy lefeküdjön vele

A Pécsi Járási Ügyészség szexuális kényszerítés bűntette miatt emelt vádat egy férfi ellen, aki a sértett neki megküldött fényképeivel zsarolta a nőt azért, hogy szexeljen vele.

A fiatal nő egy olyan országos társkereső oldalon ismerkedett meg az elkövetővel, ahol férfiak anyagi támogatást biztosítanak fiatal lányoknak. Az üzenetváltás során a férfi kilátásba helyezte, hogy szexuális aktus fejében támogatná anyagilag a lányt. A beszélgetés során a fiatal lány szexuális jellegű fényképeket küldött a férfinak.

Néhány nap elteltével Pécsett találkoztak, ahol szexuális kapcsolat is létrejött közöttük. Ezt követően a férfi az ígért pénzt nem fizette ki a lánynak, aki végülis többszöri üzenetváltás után megszakította a kapcsolatot a férfival.

A férfi azonban ezt követően további üzeneteket küldött a lánynak, melyben kilátásba helyezte, hogy amennyiben további szexuális kapcsolat nem lesz közöttük, akkor a nála lévő fényképeket elküldi a családjának, s az iskolájának is. A férfi mindemellett azzal is zsarolta a lányt, hogy a róla készült videókat feltölti egy pornográf jellegű videomegosztóra.

A lány ezek után feljelentést tett. A férfi akár öt év börtönt is kaphat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik