Belföld

Kövér László megfejtette, mit rontottak el Budapesten

Kövér László a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen volt vendég, ahol az előadás fő témája a Fidesz megalakulása volt. Az eseményről az Index számolt be.

A házelnök szerint

A budapestieknek 20 éven keresztül a kutyaszaros, omló vakolatú, szemetes, büdös, élhetetlen Budapest megfelelt.

Hozzátette: Tarlós István ugyan csodát csinált a városból, de ez nem számított a választáson. Kövér szerint Budapesten sok hibát követtek el, leginkább az volt a baj, hogy nem minden jelöltjük érezte vagy hitte el, hogy veszíthet. Később pedig azt is hozzátette, hogy a választási rendszer eddig előnyükre volt, de így, hogy az ellenzék összeállt, a hátrányukra lett.

Kövér László szerint mindezek mellett nem volt tiszta a választás, mert a Facebook a kormánypárti hirdetéseket nem engedte, így miközben az ellenzéki képviselőjelöltek arca, feje félóránként villant föl mindenki előtt, őket kiirtották onnan. A lap hozzáteszi: nem tudni, Kövér milyen kiirtásról beszél, de a választás előtti napokban azért láthatta mindenki például Karácsony Gergely arcát a Facebookon, mert a teljes KESMA-féle vidéki laphálózatot felhasználták a Facebook-kampányban, és a legtávolabbi megye lapja is fizetett hirdetésben, budapestiekre targetálva nyomta napokig, hogy Karácsony Gergely mennyire alkalmatlan.

Kiemelt kép: MTI/Szigetváry Zsolt

Ajánlott videó

Olvasói sztorik