Belföld

Sosem látott sokkoló videó a balotaszállási kutyakínzásról

Mint arról korábban beszámoltunk, végrehajtandó börtönt kért az ügyészség arra a 68 éves balotaszállási asszonyra, aki egészen elképesztő kegyetlenséggel végzett a kutyájával augusztusban. A nő a kutyát egy bálamadzaggal az autójához kötve akarta hazavontatni, de az állat nem tudott lépést tartani az autóval és bukdácsolva az oldalára dőlt.

Az asszony ezután is még több száz méteren keresztül vontatta az oldalára dőlt kutyát az úton, míg egy arra közlekedő férfi meg nem állította és számon nem kérte. Az állat ekkor még élt, oldalán fekve erősen zihált, mancsai véresek voltak és testén horzsolásos sérülések voltak. Az asszony eloldotta az állatot és a tanyájára ment vízért, de a hátrahagyott eb nem sokkal később az út szélén elpusztult.

Az ATV-nek megmutatta az állatkínzásról készült teljes felvételt az a munkába igyekvő férfi, aki számon kérte a nőt a történtek után. A férfi a csatornának elmesélte, hogy egy kanyar után vette észre, hogy az autó után volt kötve a kutya. Ezt követően kocsijával a nő után eredt, majd elállta az utat.

Embertelen, amit csinált, és bár nem aktivistát, de mint jóérzésű embert megbotránkoztatott a történet

– nyilatkozta a férfi.

A döbbenetes felvételen jól látszik, hogy az balotaszállási asszony nemcsak a kavicsos bekötőúton, de már a betonúton is vonszolta a bálamadzagra kötött ebet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik