Belföld

Megbüntették a Viszkist, mert nem adott számlát

Megbüntette a szlovák adóhatóság Ambrus Attilát, mert nem adott nyugtát a dunaszerdahelyi Csallóközi Vásáron. A Bors szerint a volt bankrabló alig pakolt ki a standján, máris lebukott.

„Rögtön az első nap sikerült beleszaladnom a késbe. Egy ember DVD-t vásárolt tőlem, én pedig sajnos nem adtam nyugtát. Aztán kiderült, hogy a vásárló a helyi adóhatóság embere volt” – mondta a lapnak a Viszkis néven elhíresült volt bankrabló, hozzátéve, sokkal rosszabbul is járhatott volna.

A vámos tudta, hogy én va­gyok a Viszkis, és közölte, hogy szerinte jó gyerek vagyok, ezért csak 330 euróra, vagyis nagyjából 110 ezer forintra büntetett meg.. Ostoba voltam, pedig mindig kínosan ügyelek ezekre a dolgokra, mert a múltam miatt rám külön figyelnek, de most a nagy kapkodásban mégis hibáztam. A standom közvetlenül a vásár bejáratánál, elég jó helyen volt, mivel az egyik helyi étteremtulajdonos beengedett ma­gához, a sors azonban mégis elvett tőlem plusz 110 ez­ret, amivel így végül a szlo­vák államot támogattam. De úgy voltam vele, hogy le van sz*rva a bírság, hiszen én hibáztam

– magyarázza.

Ambrus Attila azt mondja, hogy az ellenőr később visszatért a helyszínre és fizetett neki egy dupla whiskyt.

Kiemelt kép: Berecz Valter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik