Belföld

Kleinheisler László beszállt a Fidesz kampányába Velencén

Ő az alkalmas személy, s az általa vezetett csapat az alkalmas csapat arra, hogy Velence továbbfejlődése biztosított legyen. Én Koszti András és a Fidesz-KDNP jelöltjeinek neve mellé teszem majd az X-et október 13-án! Jó szívvel ajánlom ezt Önöknek is

– olvasható Kleinheisler László ajánlása Koszti András velencei fideszes polgármester Facebook-oldalán.

Kleinheisler arról ír, hogy válogatott labdarúgóként pontosan tudja, a siker alapja az összehangolt csapatmunka, amely a csapatépítéssel kezdődik, a legfontosabb pedig az „alap”, vagyis egy jó edző, „aki pontosan tudja, hogy a téglákat miként, hová kell elhelyezni ahhoz, hogy stabil felépítmény legyen a végeredmény”. Sajnos a csütörtöki, horvátok elleni válogatott meccsen komoly probléma volt a magyar csapatmunkával és Kleinheisler teljesítményével is, őt az 56. percben – miután összehozott egy tizenegyest – ki is állítottak.

Kleinheisler egyébként október 6-án tartós élelmiszert, almát, tejet, konzerveket osztott a városban élő rászorulóknak a fideszes polgármesterrel.

Koszti nemcsak egy jelenlegi, hanem egy volt válogatott futballista, Csábi József támogatását is bírja:

De mások is beálltak a polgármester mögé, így például a helyi plébános is nyíltan Kosztit ajánlotta:

Ahogy a Kossuth-díjas művésznő, Miklósa Erika operaénekes is.

Habár Orbán Viktor Miskolcon azt mondta, hogy nincs igény arra, hogy országjárásba kezdjen, a velencei polgármester azon kevesek közé tartozik, akire szakított időt a miniszterelnök a kampány során.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik