Belföld

Gyorsuló kocsiból rúgta ki a párját egy ukrán férfi Pilisen

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta annak a pilisi férfinak a letartóztatását, aki a gyorsuló autóban belerúgott az élettársába, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant, és életveszélyes koponyasérülést szenvedett.

Az ukrán férfi Pilisen élt az élettársával.  A férfi féltékeny volt a nőre, ezért többször veszekedtek. Pár nappal ezelőtt olyan heves vita robbant ki köztük, hogy az asszony kérésére a lányai rendőrt hívtak. A férfi ezt hallva távozott a házból, de előtte a nő táskájából pénzt vett magához, amit az asszony észrevett.

A férfi után szaladt, aki közben beült a ház előtt parkoló autójába. Az asszony kinyitotta a kocsi jobb első ajtaját belépett a járműbe és követelte a pénzét. A gyanúsított nagy gázt adott, az autó felgyorsult és kb. 30 métert haladt, amikor a férfi jobbra és balra is elrántotta a kormányt, majd belerúgott a sértettbe, aki a nyitott ajtón keresztül az útra zuhant.

Az asszony a zuhanás következtében életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A férfi elhajtott, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, majd másnap elfogták és őrizetbe vették.

Az életveszélyt okozó ukrán férfi jövedelemmel nem rendelkezik, tettét követően elmenekült a helyszínről, ezért szökésétől tartani kell. Az ügyészség szerint ez kizárólag a letartóztatásával akadályozható meg

Ajánlott videó

Olvasói sztorik