Belföld

Több milliót zsákmányoltak a debreceni pénzváltó-rablók, ezzel a Skodával menekültek a helyszínről

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség annak a többfős bandának a tagjait, akik hétfőn reggel kirabolták az egyik debreceni pénzváltó alkalmazottait.

A három elkövető egy bevásárlóközpont parkolójában támadta meg a dolgozókat. Megszerezték a náluk lévő készpénzt, majd negyedik társukkal együtt ezzel a kék színű Skoda Superb típusú gépkocsival elmenekültek.

Úgy tudjuk, hogy több millió forintot zsákmányoltak, s a rendőrök az egyik debreceni lakótelep parkolójában találták meg a rablók által használt kocsit. Érdekesség, hogy a nyomozók német, és litván rendszámokat is találtak a járművön.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri azokat, akik a képen látható gépkocsit felismerik, azzal vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkeznek, illetve azokat a magán és egyéb szállásadókat, akiknél három-négy, feltehetően külföldi férfi, Debrecenben, vagy annak környékén megszállt október 3. és október 7. között, jelentkezzenek személyesen a megyei kapitányságon, vagy tegyenek bejelentést telefonon 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén!

A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Fotók: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik