Belföld

Beismerte bűnösségét a győri benzinkútrabló, de azt nem árulja el hol a pénz

Beismerő vallomást tett az a 30 éves férfi, aki lefújta gázsprayvel a kútkezelőt az egyik győri benzinkúton, majd magához vette a szállításra összekészített bevételt és elfutott a helyszínről.

A két kútkezelő a rendőröknek elmondta, hogy az irodában tartózkodtak, amikor valaki kopogott. Egyikük résnyire kinyitotta az ajtót, ahol egy férfi, a későbbi rabló állt, aki segítséget kért, mivel problémája adódott a tankolással. Az alkalmazott kiment segíteni, megmutatta az ismeretlennek, hogyan kell a műanyag kannáját megtölteni üzemanyaggal, majd visszatért az irodába.

Pár perc múlva újra kopogtattak, majd amikor kinyitották az ajtót, a korábban segítséget kérő férfi egyiküket kilökte a bejáraton, majd az irodában a másik kútkezelőt egy gázsprayvel lefújta. Rövid dulakodást követően a rabló a szállításra összekészített pénzeszsákokat felkapta, és az ablakon kiugorva elmenekült a helyszínről. A benzinkút alkalmazottja megkísérelte követni az elkövetőt, azonban egy idő után nyomát vesztette.

A rendőrök villámgyorsan azonosították a feltételezett elkövetőt és felhívást jelentettek meg a fényképével. A 30 éves jánossomorjai férfi néhány órával később önként jelentkezett a megyei rendőr-főkapitányságon. A gyanúsított beismerő vallomást tett, elmondása szerint egyedül, hirtelen vezérelt ötletből kiindulva rabolta el a pénzt, azt azonban nem árulta el, hogy mit tett a zsákmányával.

Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik