Belföld

Megtagadta a vallomást a kecskeméti diszkó előtt késelő olasz férfi

Kedden az előkészítő üléssel megkezdődött a Kecskeméti Törvényszéken annak az olasz férfinak a pere, aki megkéselt egy vendéget az egyik helyi diszkó előtt.

A férfi a szórakozóhelyen összeszólalkozott egy férfivel, akit megütött, majd megpróbált megrúgni és megtaposni. Emiatt a biztonsági szolgálat az épület elé kísérte. A férfi ekkor a kocsijához ment, amiből magához vett egy kést.

Időközben a szórakozóhely előtt dulakodás alakult ki az olasz és magyar vendégek között, amibe a férfi is beavatkozott oly módon, hogy nyakon szúrta egyiküket.

Az olasz férfi a késelés után a gépkocsijával elhajtott, és egy Kiskunfélegyháza külterületén lévő ingatlanba távozott. A rendőrök a késelőt mintegy 2 órán belül elfogták és őrizetbe vették. A férfi a személyes tárgyait és a ruházatát összecsomagolva éppen elhajtani készült, amikor az intézkedő rendőrök elfogták.

A kés az eljárás során nem került elő. A megkéselt ember életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. Az olasz férfi megtagadta a vallomást a mai előkészítő ülésen, így tárgyalásba fordult az ügy. A balhé magyar vádlottja beismerte a bűnösségét és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról is, őt 2 évre próbára bocsátották. Ez a döntés jogerős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik