Belföld

Rossz szobába ment be a terézvárosi hostelben garázdálkodó maszkos rabló

Villámgyorsan ártalmatlanná tették és börtönbe csukták azt a férfit, aki több szobából is lopni próbált az egyik terézvárosi hostelből csütörtökre virradó éjszaka.

A férfi 1 óra körül a nyitva maradt ajtón bement a hostelbe, a recepciós megpróbálta kitessékelni, erre a férfi megütötte. A támadó ezt követően maszkot húzott és bement az egyik szobába, ahol megütötte az egyik vendéget, majd elvitte a mobiltelefonját.

A férfi ezt követően bement egy másik szobába is, ott azonban gyorsan tudtára adták, hogy rossz szobát szemelt ki magának. A helyiségben több vendég is volt, ők pedig gyorsan ártalmatlanná tették, s visszatartották a rendőrök kiérkezéséig. Mindeközben a recepciós értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták a 31 éves budapesti Cs. Istvánt. A rendőrök megtalálták nála a telefont és visszaadták a tulajdonosának.

A BRFK nyomozói Cs. Istvánt őrizetbe vették és rablás miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rendőrök előterjesztést tesznek a férfi letartóztatásának indítványozására.

Fotó: Illusztráció/Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik