Belföld

A vízi holttestekre keresett rá VV Fanni eltűnése után feltételezett gyilkosa

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Novozánszki Fanni — egy televíziós műsorban megismert nevén VV Fanni — feltételezett gyilkosa, B. László a nő eltűnése előtt az elkábítani szóra keresett rá.

A Blikk információ szerint a rendőrök a férfi telefonját is megvizsgálták és kiderült, hogy egy héttel az áldozat halála előtt konkrétan a „VV Fanni”, illetve az „autós nyomkövetés” kifejezéseket írta be telefonja internetes keresőjébe.

Két nappal Fanni eltűnése után pedig – amikor feltételezések szerint a lány nagy valószínűséggel már halott volt – a „vízihulla”, illetve „vízi holttest” kifejezések után böngészett. Ez pont azon a napon volt, amikor a GPS-adatok szerint hosszabb időt töltött el Dunaújvárosnál a Duna-parton. A lap információi szerint ugyanezen a napon még az is érdekelte, hogy melyik országgal nincs kiadatási megállapodása hazánknak, majd Belize-re keresett rá, arra az országra, amelyiknek semmilyen hivatalos kétoldalú kapcsolata nincs Magyarországgal. A november 24-i elfogása előtt pedig többször is felkereste a rendőrség hivatalos oldalát, ahol elsősorban a nyilvános körözések érdekelték.

Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el az otthonából. Egy héttel a bejelentést követően tartóztatták le B. Lászlót, akit a fiatal lány meggyilkolásával gyanúsítanak. A férfi házi őrizetben van, kitart ártatlansága mellett.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik