Belföld

Öt gyereket raboltak ki a csepeli Szent Imre parkban

Több gyereket is kiraboltak péntek reggel a csepeli Szent Imre parkban. A rablásokkal gyanúsítható férfi és nő először egy padon ülő idős férfit próbált meg kirabolni, a pénzét és a telefonját követelték, de végül zsákmány nélkül távoztak.

Ezután odamentek három fiúhoz, közülük kettőt a férfi ököllel megütött, majd elvették tőlük a pénzüket. A páros ezt követően a közeli buszmegállóban várakozó 11 és 14 éves testvérpárhoz ment oda, akiket ugyancsak veréssel fenyegettek. A kislányok megijedtek és odaadták a pénzüket. A testvérek bementek a kerületi rendőrségre és segítséget kértek.

A rendőrök rövid időn belül azonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 20 éves B. Norbertet és a 22 éves R. Elizát, akiket egy szállón fogtak el.

Mivel gyanú merült fel arra, hogy a R. Eliza és B. Norbert követett el hasonló bűncselekményeket, ezért a rendőrség azt kéri, hogy akik sérelmére hasonló bűncselekményt követtek el, azok jelentkezzenek a XXI. kerületi Rendőrkapitányságon, vagy tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik