Belföld

Megkéseltek egy férfit Budapesten

Életveszélyesen megszúrtak egy férfit Budapesten a VII. kerületben található Garay utcában. A mentők azonnal kórházba vitték a sérültet – írja a Blikk. A 24.hu egyik olvasója is jelezte, hogy késelés történt szombat késő este a 78-as troli végállomásánál, az áldozatot állítólag nyakon szúrták.

A rendőrség oldalán az olvasható, hogy a VII. kerület Bethlen Gábor utca és a Garay utca kereszteződésében történt a késelés. Egy román állampolgárságú férfit szúrtak meg kétszer.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozók a térfigyelőkamerák felvételeit visszanézték és azonosították a feltételezett elkövetőt és elfogatóparancsot adtak ki a 20 éves román állampolgárságú férfi ellen, akit vasárnap hajnalban a Csanádpalota határátkelőnél elfogtak.

A férfit gyanúsítottként hallgatták ki súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt, őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik