Belföld

Lövés dördült Budapesten, a Soroksári úton – TEK-esek érkeztek a helyszínre

Lövés dördült Budapesten, a Soroksári úton. A Blikk információi szerint egy épületben történt az eset, s lezárták az egész utat.

Jeszenszky Nándor, a TEK kommunikációs vezetője megkeresésünkre annyit mondott, hogy nemrég riasztották őket az esethez.

A készültség kiment, tájékozódunk, hogy mi történt. Bővebb felvilágosítást csak ezt követően tudok adni

– közölte.

Frissítünk!

Jeszenszky Nándor későbbi megkeresésünkre azt közölte, hogy az épületet átvizsgálták, de fegyveres személyt nem találtak.

„Az elsődleges adatok arra utaltak, hogy több ember összeszólalkozott és akkor dördült lövés. A kiérkező kollégák nem találtak fegyveres személyt a helyszínen” – közölte.

Frissítünk 2!

Később a rendőrség közleményt adott ki az ügyben.  Azt írták, hogy 11 órakor kaptak bejelentést, hogy többen verekednek a Soroksári úton, valamint, hogy lövés is eldördült.

A helyszínre érkező járőröknek a 38 éves sértett nő elmondta, hogy három férfi és három nő támadta meg, a bántalmazás során nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérülést szenvedett. A nő azt is megmutatta a rendőröknek, hogy a támadók merre menekültek el. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőket. A támadók felkutatása folyamatban van.

Kiemelt kép: MTI

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik