Belföld

A dunaújvárosi fideszes lap szerint az ellenzék kutyahússal etetné a lakókat

Az önkormányzati választást megelőző kampány szintet lépett a dunaújvárosi önkormányzat által finanszírozott hetilap hasábjain, írja az Index. A lap emlékeztet, hogy Dunaújvárosban a tavalyi országgyűlési választáson egyéniben győzött az ellenzéki jelölt, a jobbikos Pintér Tamás.

Így nem véletlen, hogy a fideszes önkormányzat 766 millió forinttal támogatja a Dunaújváros című kiadványt, amiben most  „Pintér Tamásék hot dogja” címmel közöltek egy cikket.

Az írás szerint a briteknél az igazságügyi minisztérium azért nem tiltotta be a kutya- és macskahús fogyasztását, mert sok ázsiai él az országban, ők pedig „előszeretettel fogyasztják a házi kedvenceket”.

Ehhez egy dunaújvárosi állatvédő hozzátette, hogy ő is azon a véleményen van, hogy „nagyon veszélyes, amikor egy más kultúrával, szokásrendszerrel rendelkező népcsoport be akar asszimilálódni például Európába”.

Ezt követően következik az a rész, mi történne az országgal a migránsok beengedése végett, hiszen a cikk szerint akkor„ez a téma akár még az asztalunkra is kerülhet”.

A lapban közölt írás szerint a jobbikos jelölt beengedné a migránsokat, akik eltérő szokásokkal rendelkeznek, mint az európaiak, majd a következő mondattal zárul a cikk:

Félő, hogy ezáltal szó szerint értelmet nyerne a hot dog és a macskahúst sem bújtatnák a hamis baknyúl vadasan elnevezés mögé. Soros mondja a verdiktet ezzel kapcsolatban, Pintérék pedig beálltak abba a sorba, akik ezt követnék is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik