Belföld

Családi üzlet: adták, vették, kerítették a nőket

Papa, mama, gyerekek. Elég jól éltek a szexuális kizsákmányolásból.

Egy család négy tagját és egy öcsödi nőt vettek őrizetbe a gyulai rendőrök. A lőkösházi pár a fiaival szexuális szolgáltatást nyújtó nőket közvetített, az öcsödi nő pedig segített olyan nőket találni, akiket így kizsákmányolhattak. A nőt és férjét Kaposváron, két fiukat Lőkösházán fogták el kedden.

Az anya egy szexpartnereket közvetítő internetes oldalon adott fel fényképes hirdetést, fogadta a hívásokat, szervezte a találkozókat. A nőknek pénzük egy részét át kellett adni a lőkösházi családnak. Volt, akit szabadságában korlátoztak, fenyegettek és bántalmazták azért, hogy prostitúcióra rákényszerítsék. A gyanú szerint egy öcsödi nő segített nekik kizsákmányolható nőket találni.

A lőkösházi nő, férje és fiaik ellen emberkereskedelem, az öcsödi nő ellen kerítés miatt nyomoznak, vizsgálják, hogy a gyanúsítottak hány nőt, milyen módszerekkel vettek rá a szexuális szolgáltatásra és arra, hogy bevételüket, vagy annak egy részét odaadják nekik, amiből a rendőrség által közzétett fotó szerint elég jól éltek.

Kiemelt kép: police.hu

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik