Belföld

Többször is megszúrta férjét italozás közben egy vértesszőlősi asszony

Súlyos testi sértés kísérlete miatt nyújtott be vádiratot a Tatabányai Járási Ügyészség azzal a vértesszőlősi nővel szemben, aki kétszer is megszúrta a férjét italozás közben tavaly októberben.

A nő és férje az egyik szomszédjukkal együtt italozott az otthonában. Az ittas nő és párja a délután folyamán több alkalommal is összeszólalkozott. A házastársak délután öt körül ismét veszekedni kezdtek, ekkor a férfi felszólította az asszonyt, hogy hagyja el a házat, majd kihúzta a teraszra.

A nő visszalépett a házba, felvett egy 18 cm pengehosszúságú kést a konyhaszekrényről, visszament a teraszra, majd mellkason és kézen szúrta a férfit.

A férfi az udvar végébe menekült, ahová a felesége követte a késsel a kezében és azzal fenyegette meg, hogy megöli. Erre kijött az udvarra a szomszéd is,  aki elkérte a nőtől a kést, miközben egy másik szomszéd értesítette a rendőrséget. Ekkor a nő visszament a házba, magához vett egy másik kést és ismét megindult a telek hátsó részében tartózkodó férje felé, őt azonban egy tanú lefogta.

Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért a bűncselekményt beismerő büntetlen előéletű asszonyra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik