Belföld

Több mint egymillióba fájt az útszéli szex három osztrák férfinak

Alaposan ráfázott az a három osztrák nyugdíjas férfi, akik úgy gondolták, hogy egy fiatal magyar örömlánnyal örvendeztetik meg magukat. A 35 éves nő ugyanis mind a három idős férfitől lenyúlta az értékeit. Összesen 1 millió 130 ezer forintos kárt okozott nekik, mely nem térült meg.

A vádirat szerint a nő mindhárom férfival egy parkolóban találkozott. Az első kuncsaftjától már az együttlét alatt lenyúlta a pénztárcáját, majd az együttlétet megszakítva, sietve lelépett. A második férfi esetében a nő azonnal kivette a férfi kabátját a benne lévő értékekkel együtt a hátsó ülésről, amint a férfi kinyitotta az autóját és beült a volán mögé.

A harmadik férfi autójából pedig az együttlét után vette ki a kabátot a nő. Ezt követően pedig a kabátban lévő bankkártyát használva még készpénzhez is hozzájutott.

Az ügyészség az elkövetőt négy bűncselekménnyel, három rendbeli minősített lopással és egy rendbeli információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntettével vádolja. A lehúzós prostituált akár négy és fél év börtönt is kaphat.

Fotó: Illusztráció/Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik