Belföld

Pszichológus vizsgálja, hogy beszámítható-e az utcabeli kislányokat zaklató pedofil

Kedden a Nagykátai Járásbíróságon folytatódott annak a pedofil férfinak a büntetőpere, aki rendszeresen zaklatta a környékbeli szülők által rábízott kislányokat.

A férfi egyedül lakott a lakóingatlanban, de időnként besegített a ház körüli teendőkbe neki egy asszony is. 2015-ben a mellette lévő házba költözött egy háromgyerekes család. A család és a beteges hajlamú férfi kapcsolata 2017 év nyarán vált bizalmasabbá, miután a férfi besegített nekik az építési munkákba.

Az anya többször is megkérte a férfit arra, hogy vigyázzon az otthon maradt gyermekeire, így a kiskorú lányára is. Ugyanebben az időszakban az utca átellenes oldalán lakott a vádlott volt veje a családjával, akinek szintén két kiskorú lánya volt. Ők szintén több alkalommal bízták gyermekeik felügyeletét a férfira, ha munkába mentek.

2017 áprilisában két kiskorú leánygyermekkel, újabb család költözött az utcába, akik szintén több alkalommal megfordultak a pedofil férfi ingatlanában. A férfi kihasználta a a segítségére lévő asszony távollétét, illetőleg figyelmetlenségét, s több alkalommal is molesztálta a rábízott kislányokat. A férfi benyúlt a bugyijukba és simogatta őket.

Pár hónappal később egy másik kislány azzal tért be a férfi házába, hogy javítsa meg a görkorcsolyáját. A férfi megszerelte a görkorcsolyát, majd őt is simogatni kezdte. A gyermek kérdőre vonta a férfit, majd otthon elmondta, hogy mi történt vele. A kislány jelzésére a szülők feljelentést tettek. A férfi a korábbi tárgyaláson tagadta, hogy molesztálta volna a kislányokat.

A mai kihelyezett bírósági tárgyaláson két molesztált kislánynak az édesanyját hallgatták meg. A bíróság újabb pszichológus szakértői vizsgálatot rendelt el annak megállapítására, hogy mennyire beszámítható a beteges hajlamú férfi.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik