Belföld

Magas hozamú befektetés újépítésű lakással, euró alapon (X)

Lakások árelőnnyel, az albérletpiac legforróbb pontjain a Cordiától.

Több mint 32 ezer külföldi tanul a budapesti felsőoktatásban, közülük minden tizedik a Semmelweis Egyetemen. Az intézmény elhelyezkedése miatt a részükről megjelenő bérlakás-kereslet éppen a Cordia Universo és Grand Corvin projektjeinek környékére koncentrálódik. A hallgatók szinte kizárólag euróban fizetik a bérleti díjaikat. Azok tehát, akik devizában (is) tartják megtakarításaikat, úgy vásárolhatnak euróért befektetési céllal új lakást Magyarország vezető ingatlanfejlesztőjétől, a Cordiától, hogy a bérleti díj is euróban érkezik.

Grand Corvin

A Cordia lakásaival elérhető bérleti díjak felülmúlják a környék átlagát, az évi bruttó 6-7%-os euró hozam pedig messze meghaladja a Prémium Euró Magyar Állampapír aktuálisan 2,4%-os kamatát is.

A „Most legyen okos!” kampány keretében két projekt lakásait most extra árelőnnyel, ill. a csupán ez év végéig érvényes, 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett lehet megvásárolni. Az exkluzív kialakítású Grand Corvin második üteme a legutolsó lehetőség befektetésre a Corvin Sétányon. Az itt épülő lakásokat 15%-os árelőnnyel kínálja a Cordia, így a lakásáfa emelkedését figyelembe véve bőven 30% felett lehet a teljes nyereségünk. Az Universo a IX. kerület megújuló részén, a Millennium-negyedben, a Duna-parttól sétatávolságra, a SOTE közvetlen közelében épül. Az Universo lakásai most 13%-os árelőnnyel érhetőek el, így az alacsonyabb áfával együtt több mint 30% lehet a nyereségünk.

Universo

A Cordia igény esetén vállalja a teljes berendezést, a lakás meghirdetését, a bérlő kiválasztását, a bérleti szerződés megkötését, a bérleti díj és a közüzemi költségek beszedését is.

Universo

Ha érdekli az egyedi befektetési lehetőség, látogasson el a Cordia oldalára!

A Cordia kiemelkedően megbízható partnernek számít, hiszen több mint másfél évtizede van jelen a hazai lakóingatlan-piacon, és eddig minden fejlesztését befejezte, a vevők, a finanszírozó bankok és az alvállalkozók felé még a válság legkeményebb éveiben is helyt állt – hívta fel a figyelmet Földi Tibor, a Cordia vezérigazgatója.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik