Belföld

Sírva fakadt egy tatai lány, amikor kirakták az albérletből, barátja bosszúból szétverte a lakást

Nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat a Tatai Járási Ügyészség azzal a fiatalemberrel szemben, aki törni-zúzni kezdett a barátnője albérletében, miután a tulajdonos közölte a nővel, hogy el kell költöznie.

A férfi május közepén a barátnője által bérelt tatai lakásban tartózkodott. A férfi és barátnője ahogy korábban, úgy most is szóváltásba keveredett a közeli üzlet dolgozóival. Miután a lakás tulajdonosa erről tudomást szerzett, felszólította a férfi barátnőjét, hogy másnap költözzön el az ingatlanból.

A férfi barátnője emiatt sírni kezdett. Barátja pedig annyira feldühödött, hogy törni-zúzni kezdett a lakásban, a beltéri ajtókat berúgta, összetörte az étkezőasztalt, a fürdőszobai tükröt letépte és neki dobta a WC-nek. A férfi ezt követően kiment a lakásból és kitépte a falból a biztonsági kamerát, és falhoz vágta.

A fiatalember több mint 600 ezer forintos kárt okozott a lakás tulajdonosának. Az ügyészség 1 év 7 hónap felfüggesztett börtönt kért a férfira, azzal, hogy kötelezzék őt a rongálással okozott kár megtérítésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik