Belföld

Iskolák előtt kampányolt a fideszes jelölt Hódmezővásárhelyen

Iskolakapuban kampányolt Hódmezővásárhelyen Grezsa István függetlenként induló, de a Fidesz által támogatott jelölt. Márki-Zay Péter ellenfelelének aktivistái az RTL Klub riportja szerint virágokat és üdvözlőkártyákat osztogattak több iskola előtt a tanévkezdésre időzítve.

A kártyán a „Grezsa doktort polgármesternek” felirat is szerepel. A szocialista alpolgármester szerint nem kellene kampányolni az iskoláknál. A területi választási bizottság ennél tovább ment, és úgy nyilatkozott, hogy amennyiben az üdvözlőlapok az „iskolaépületekbe jutottak”, akkor Grezsa Istvánék törvényt sértettek.

Grezsa azt mondta a híradónak, hogy a legtöbb anyuka figyelmességnek vette az ajándékokat, és ők annak is szánták. A polgármesterjelölt szerint amelyik anyuka nem örült a virágnak, az biztosan kampánymegfontolásból nem örül annak.

Kiemelt kép: Az óvodások fellépését nézi Grezsa István, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és Kárpátalja fejlesztési feladatainak kormányzati koordinációjáért felelős kormánybiztosa a magyarországi támogatásból felújított magyar óvoda átadásán a kárpátaljai Kisdobronyban 2017. október 25-én. Ezen a napon hat, a Kárpát-medencei óvodafejlesztési program keretében felújított magyar óvodát adtak át Kárpátalján. MTI Fotó: Nemes János

Ajánlott videó

Olvasói sztorik