Belföld

Megtámadtak két férfit, mert lefotózták Matolcsy Gyöngyit

Az LMP frakció alkalmazottja, Nuszbaum Tibor balatonakarattyai nyaralásán vette észre, hogy Matolcsy György jegybankelnök volt felesége, a település polgármestere, Matolcsy Gyöngyi marcipánt osztogatva kampányol az újraválasztásáért.

Amikor azonban a férfi lefotózta mindezt, Matolcsy Gyöngyi felszólította, hogy törölje ki a képet. NuszBaum az LMP-s Ungár Péter lapjával, az Azonnalival az esettel kapcsolatban közölte:

erre mondtam, hogy miért törölném le, még nem tartunk ott! Ez egy kampányesemény, szabadon lehet fotózni.

Ezen kívül állítása szerint hozzátette azt is, hogy az elkészült fotót csak saját közösségi oldalára akarta feltenni. A fotót Matolcsy Gyöngyi arra hivatkozva akarta töröltetni, hogy a standon lévő ajánlóíven látszódhatnak különböző adatok, a férfi szerint viszont mindezek nem voltak kivehetőek, hiszen a képet telefonnal, körülbelül egy méterről készítette.

Nuszbaum szerint távozásakor „három gorillaszerű alak” egyike megpróbálta lefogni, majd kivenni a telefont a kezéből, majd amikor egy barátja megpróbált közéjük állni, még ketten odaléptek hozzájuk, leteperték a barátját, majd a hátára térdeltek. Az LMP-s férfi a füle tövére kapott egy ütést, a telefonját viszont nem vették el, de a képet letöröltették.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik