Belföld

Beismerő vallomást tett az orosi panzióssal és fiával puskával végző féltékeny férfi

Beismerő vallomást tett a gyanúsítotti kihallgatása során az orosi kettős gyilkossággal gyanúsított férfi – tudta meg a 24.hu. Ezt megerősítette lapunknak Fehérvári Marietta, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság századosa is.

Mint arról korábban beszámoltunk lelőttek egy apát a fiával hétfő délután Oroson. A két férfi azonnal meghalt. A feltételezett elkövetőt villámgyorsan elfogták Nyíregyháza határában.

Egy környékbelitől megtudtuk, hogy az apa és a 42 éves fia egy vendégházat üzemeltetett Nyíregyháza Oros városrészében. A férfi és fia állítólag elég öntörvényű volt, és az apa hangosan veszekedett az elkövetővel mielőtt lelőtték.

A Frissmedia információi szerint az elkövető Németországban dolgozott és most érkezett haza. Egy családtag a lapnak azt mondta, hogy: nyílt titok volt, hogy a 41 éves áldozat viszonyt folytat az elkövető feleségével. A gyilkossággal gyanúsított férfi állítólag többször is figyelmeztette, hogy „szálljon le a feleségéről”, mert ellenkező esetben megöli.

Fotó: Police.hu

A szomszédok értetlenül állnak az eset előtt, azt mondják, a meggyilkolt férfinak “csinos, modellalkatú felesége volt” Egy 17 éves és egy 12 éves gyermeket neveltek. Az elkövető állítólag három lövést adott le a 41 éves férfira. A lapnak nyilatkozó rokon állítása szerint az első gyilkosság a nagyobbik gyermek szeme láttára történt.

Frissítünk!

A rendőrség honlapjára feltöltött második közlemény szerint egy 42 éves férfit, H. Miklóst gyanúsítják a kettős gyilkossággal. A nyomozás adatai szerint a férfi hétfő délután fél négy körül Nyíregyházán, az Orosi városrész lakóövezetében kocsival megjelent a családi ház előtt, majd az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába. A fiatalember azonnal meghalt.

A lövéseket meghallotta a szemközi ingatlanban lévő fiatalember apja is, aki azonnal az utcára szaladt.  A gyanúsított rövid szóváltást követően őt is lelőtte. A 42 éves nyíregyházi férfit a főkapitányságon gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerő vallomást tett. A nyomozók H. Miklóst őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására az illetékes ügyészségnél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik