Belföld

Letartóztatták a koncerten ölő férfit

A Debreceni Járásbíróság nyomozási bírója elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki megölte a haragosát a Zenevonat koncertjén, amelyen fellépett az LGT két tagja is.

O. Szilveszter hétfőn este 21 óra 20 perc körül Polgáron, a főtéren megrendezett koncert közben előzetes szóváltás nélkül odalépett egy férfihez, és  lévő késsel a sértettet többször megszúrta. A sértett további bántalmazását a közelben tartózkodó, a rendezvény biztosítását ellátó rendőrök akadályozták meg, akik a férfit a helyszínen elfogták.

H. Ernő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítása közben meghalt. A gyanúsított részben beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A bűncselekmény kiemelkedő tárgyi súlyára és 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel fenyegetettségére is tekintettel megalapozottan feltehető, hogy a O. Szilveszter a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna, megszökne, elrejtőzne.De az is alaposan feltételezhető, hogy a többszörösen büntetett előéletű férfi újabb bűncselekményt követne el, ezért esetében csak a legszigorúbb kényszerintézkedés alkalmazható.

A végzés végleges.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik