Belföld

Korábban is kínozhatták a 10 hónapos kislányt, akit halálra vert az anyja

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, a debreceni kórházban tartották a kényszerintézkedésről szóló tárgyalását annak a 21 éves tiszaburai nőnek, aki úgy megverte a 10 hónapos kislányát Kunmadarason, hogy az négy nappal később a kórházi ellátás ellenére is belehalt a sérüléseibe. A fiatal nő magával is végezni akart a pici megölése után.

A Blikk az ATV szombat esti riportja alapján arról ír, hogy a gyanúsított nő édesapja azt mondta: a lány másfél hónapja ismerkedett meg egy férfival a Facebookon, akibe beleszeretett és rövid időn belül elköltözött szüleitől a férfihoz és családjához Kunmadarasra. Az édesapa szerint a férfi lányokat futtatott, valamint drogokkal is kereskedett. Tudomása szerint a lányát is futtatta a férfi Budapesten, ilyenkor napokig nem lehetett elérni őt.

A nagyszülők a gyereket magukhoz akarták venni, mikor észlelték, hogy cigicsikk nyomok találhatóak a kislány oldalába, kézfejébe és lábába égetve. A lap szerint ezzel a nagyszülők a gyámügyhöz is fordultak, ám ők visszaadták a csecsemőt az anyjának és új élettársának.

A fiatal nő édesapjának elmondása szerint nem a lánya bántotta az unokáját, hanem annak új élettársa, akinek a kislány útjában volt. A nagyszülők a gyámügyet tartják felelősnek, mivel ők jelezték, hogy a gyermek veszélyben van és bizonyíthatóan bántalmazták, ezért feljelentést tesznek.

Az ATV úgy tudja: a kislány szerveit felajánlották, mellyel három gyermek életét menthette meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik