Belföld

Válogatás nélkül ütött meg nőket egy férfi Győrben

Bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére szerda délután, hogy Győrben, az utcán egy férfi minden előzmény nélkül bántalmazott egy fiatal lányt. A sértettet az ismeretlen támadó hátulról megütötte, és megrángatta a haját, miközben hangosan szidalmazta is. Pár perccel később újabb hívást kapott az ügyelet, amely szerint hasonló támadás ért egy padon ülő nőt a Bisinger sétányon – írja a police.hu.

A kiérkező járőrök a sértettektől kapott részletes személyleírás alapján két órán belül elfogták L. József, 39 éves győri lakost, akit a Győri Rendőrkapitányságra előállítottak. A bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként a nyomozók megállapították, hogy több, hasonló bűncselekmény elkövetésével is megalapozottan gyanúsítható az elfogott férfi.

A nyomozó hatóság L. Józsefet – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatta ki. Összesen egyrendbeli súlyos testi sértés bűntett kísérlete, négyrendbeli garázdaság vétség, és háromrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésével gyanúsítják a 39 éves férfit. A nyomozók előterjesztést tettek L. József letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik