Belföld

Fenyegette, simogatta, combon szúrta rémült áldozatát egy kiskunhalasi férfi

A Kiskunhalasi Járási Ügyészség felfegyverkezve elkövetett rablás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt vádat emelt egy 19 éves kiskunhalasi férfi ellen, aki fogdosott és megszúrt májusban egy nőt Kiskunhalason.

A 19 éves fiatal magához vett egy kést és elindult Kiskunhalas belvárosába, hogy ismerőseitől pénzt kérjen. Nem sikerült pénzt szereznie, azonban 23 óra körül az egyik utcában észrevett egy ittasan alvó nőt az egyik padon. Felébresztette a nőt és kért tőle egy ezrest.

A nő nem akart adni neki pénzt, ezért a férfi azzal fenyegette, hogy „megszurkálja”. Az asszony a fenyegetés hatására sem akart pénzt adni, ekkor a férfi szexet ajánlott a nőnek, és szeméremsértő módon simogatni kezdte, majd a nemi szervéhez nyúlt.

A rémült nő felugrott a padról és megpróbálta elhagyni a helyszínt. A férfi ekkor elővette az eddig zsebében tartott kést és combon szúrta. A szúrás miatt a nő 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, ami miatt kérte a támadója megbüntetését.

Az ügyészség a felfegyverkezve elkövetett rablás kísérletén kívül szeméremsértéssel és aljas indokból elkövetett könnyű testi sértéssel is vádolja a férfit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik