Belföld

Donáth László: Egyértelmű, hogy politikai lejárató kampány zajlik

Donáth László egyértelműnek tartja, hogy politikai lejárató kampány zajlik, amelynek valódi célpontja nem ő, hanem a lánya, mondta az evangélikus lelkész a Népszava megkeresésére.

Hozzátette, hogy máig semmifajta hivatalos megkeresést nem kapott, még tanúként sem, ezért az ügyről nem áll módjában semmit nyilatkozni.

Ahogy korábban megírtuk, a Budapesti Rendőr-főkapitányság feljelentés alapján rendelt el nyomozást szexuális kényszerítés miatt a Donáth László elleni feljelentés nyomán, gyanúsítotti kihallgatás nem történt az ügyben.

A Ripost más kormánypárti médiumokkal együtt arról számolt be: szexuálisan zaklathatott egy 30 év körüli takarítónőt a békásmegyeri evangélikus szeretetházban Donáth László lelkész, az MSZP volt parlamenti képviselője. A lap információja szerint a takarítónő tett feljelentést.

A Gaudiopolis Békásmegyeri Evangélikus Szeretetház vezetője nem kommentálta az esetet, Donáth László nem reagált a Ripost megkeresésére. Az újság az ügyben hangsúlyozza, hogy a volt szocialista képviselő a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az apja.

Kiemelt kép: YouTube/ATV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik