Belföld

Ehetetlen szendvicseket kapnak a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök

Az uborka szinte már cseppfolyós, a retek és a saláta büdös és erjedt volt azokban a szendvicsekben, amiket a Maccabi Játékok biztosításán dolgozó rendőrök kaptak, számolt be róla az RTL Klub Híradója.

Az egyenruhásoknak adott ételekről rengeteg fotót töltöttek fel a Zsaruellátó nevű Facebook-oldalra, a problémára pedig sokan panaszkodtak. Fekete Zsuzsa, az oldal moderátor arról beszélt, majdnem minden nap érkeznek bejelentések megbetegedésekről.

Az RTL megkeresésére a BRFK azt közölte, a rendőrök nem kapnak rossz minőségű ételt, és fotókat is mellékeltek arról, szerintük milyen ellátmány jár nekik. Közölték, naponta háromszor adnak mindenkinek szendvicset, amit frissen csomagolnak be.

Az ellátással kapcsolatban nem érkezett panasz

– tették hozzá.

Közölték ugyanakkor, hogy ők csak a saját állományuk ellátásáért felelnek, szóval a vidékről érkező rendőrök élelmezéséről nem tudnak tájékoztatást adni.

Zsidónak lenni nem ciki, de nyilván nem fogom reklámozni az utcán
A budapesti Maccabi Európa Játékok egy valóságos kulturális sokk: sportrendezvények, koncertek, előadások alkotják a programot. A sportolók meg beleadnak apait, anyait. Riport.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik