Belföld

Dúró Dóra büszke, Novák Előd lediplomázott

Felesége elmagyarázta, miért csak 39 évesen sikerült ez neki.

Dúró Dóra Facebook-oldalán közölte, nagyon büszke arra, hogy férje három kisgyerekük nevelése mellett pótolta régi mulasztását, lediplomázott, és éppen jókor, negyedik gyerekük születése előtt.

A Mi Hazánk Mozgalom 39 éves alelnöke hivatalosan is „kommunikátor” lett. Dúró Dóra azt írta, Novák Elődöt 18 évesen a közélet elsodorta a felsőfokú tanulmányoktól, de a közügyek gyakorlása mellett

nemcsak sajtófőnökként, szóvivőként, kampányfőnökként tevékenykedett társadalmi munkában, hanem újságíróként, főszerkesztőként, médiacég vezetőjeként is egyaránt dolgozott, majd az Országgyűlésben is a médiapolitika lett a legfőbb szakterülete a sajtóbizottságban.

A Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese örül, hogy férje egyetemi tanulmányait együtt küzdötték végig, a 2016-os Jobbik-frakcióból történő váratlan kizárása után, a főállású apaság és a honvédségi szolgálat mellett ezt is becsülettel végigcsinálta.  
Kiemelt kép: Novák Előd alelnök és Dúró Dóra elnökhelyettes a Mi Hazánk Mozgalom első kongresszusán az ásotthalmi sportcsarnokban július 13-án. MTI/Koszticsák Szilárd

Ajánlott videó

Olvasói sztorik