Belföld

Nem halkította le a tévét, tarkón lőtte volt feleségét egy érdi férfi

Mint arról beszámoltunk, fejbe lőtte a volt feleségét június közepén egy férfi Érden. Az asszony holttestére a lánya talált rá a fürdőszobában. Elmondta, hogy a szülei elváltak, de a válás kimondása után is egy fedél alatt éltek, és folyamatos veszekedések jellemezték a mindennapjaikat.

A Zsaru Magazin azt írja, hogy a 60 éves férfi teljesen összeomlott azok után, hogy pár hónappal korábban elpusztult a kutyája. Zárkózottabb lett, a kedélyállapota aggasztó. A gyilkossággal gyanúsított F. Ferencet lakossági bejelentés után kapták el egy horgásztónál. A férfi teljes körű, feltáró vallomást tett kihallgatása során.

Elmondta, hogy az rendszeresek voltak az anyagi jellegű viták közte és a volt neje között. Állítása szerint többször is kérte az asszonyt, hogy hagyjon fel a perlekedéssel, és halkítsa le a direkt az ő bosszantására felhangosított televíziót, de a nő nem tett eleget ennek. A férfi ettől annyira bedühödött, hogy a ház pincéjében magához megtöltötte a pisztolyt, és közelről tarkón lőtte a fürdőszobában lévő asszonyt.

F. Ferenc jelenleg is letartóztatásban van, emberölés miatt indult eljárás ellene.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik