Belföld

Szexuális fajtalankodásig durvult a lekötözős játék a Kratochvil Honvéd Középiskolában

Egymás lefogásával, lekötözésével szórakoztak a Kratochvil Károly Honvéd Középiskola tizenéves diákjai május 6-án, ez annyira elfajult egy éjszaka, hogy szexuális visszaélésbe torkollt – tudta meg a hvg.hu.

A lap szerint az egyik 9. osztályba járó fiú volt éppen soron a bizarr „játékban”, amikor egy idősebb, 10. évfolyamba járó társa szexuális fajtalanságot követett el, kihasználva a védekezésre képtelen állapotát. Az idősebb diák análisan zaklatta, de ellentmondó információik vannak arra nézve, hogy a kezével, gumikesztyűt húzva vagy valamilyen tárggyal. A hvg.hu úgy tudja, hogy a diák szerencséje az volt, hogy a szobába bejött egy szintén 10.-es diáktársuk, aki meglátta, mi történik, és azonnal leállította, mondván,

hagyjátok abba, ez gusztustalan.

Hogy összesen hányan vettek részt a zaklatásban, illetve hányan látták/voltak jelen, az nem derült ki. A lap forrása mélyen felháborítónak tartotta, hogy a Kratochvil hazafias nevelésről mantrázó illetékesei nem fordultak azonnal a rendőrséghez, hanem megpróbálták házon belül megoldani a kínos esetet, ezzel szerinte gyakorlatilag megkísérelték azt eltussolni. A hatóság értesítése helyett házon belül vizsgálták ki a történteket egy fegyelmi eljárásban, amelynek részleteiről a lap hibába kérdezte az iskolát.

Azt viszont kiderítették, hogy összesen öt érintett diákot a belső szabályzat, illetve a házirend megsértésére hivatkozva azonnal eltávolítottak a középiskolából. Az áldozattá vált diák az iskolában maradt, az őt ért traumát információink szerint az iskolapszichológus segít számára feldolgozni, ahogy a közösség más tagjaival is elbeszélgetett.

A Honvédelmi Minisztérium 2013-ban vette át teljeskörűen az iskola fenntartói és működtetési jogkörét. A hvg.hu szerint a tárca azután tett feljelentést az ügyben, hogy a lap megkereste őket. Éppen a feljelentésre hivatkozva tagadták meg a válaszadást több kérdésben is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik