Belföld

Lehet közük a vérszívóknak a politikához

A XV. kerület polgármestere szerint a szúnyogoknál nem, de az irtásuknál számíthat, ki kire szavazott. A fideszeseket nem csípik?

A Klubrádióban Németh Angéla azt mondta, a szúnyogok nem állnak meg a kerületek határain, de az irtásuk úgy tűnik, igen. A  XV. kerület ellenzéki polgármestere szerint nagyon úgy tűnik, a fideszes kerületekben irtják a szúnyogokat, ellenzékiekben nem.  A velük szomszédos kerületekben ugyanis irtották/gyérítették a vérszívókat, de náluk nem.

Van jól és rosszul szavazó XV. kerületi lakos, de a szúnyogok mindenki vérét szívják.


XV Média, Nagy Botond

Németh Angéla közölte: nem őt büntetik, hanem a kerület 80 ezer lakosát. Információi szerint a IV. és a XVI. kerület külön kérte az irtást, ők nem, mert eddig ezt kérés nélkül végezték, ha viszont már külön kell kérni, számára az a kérdés, honnan tudtak erről a fideszes polgármesterek.

Írtak a fővárosi önkormányzatnak, hogy végezzék el náluk is a szúnyoggyérítést. Az elvileg pénteken kezdődik – tette hozzá. A polgármester azt mondta: reméli, nem ismétlődik meg az, ami az útfelújításoknál, amire a XVI. kerület 2,2 milliárd forintot kapott, a IV. került 800 milliót, ők meg semmit.

Kiemelt kép: Szúnyoggyérítés Budatétényben, a Hárosi Duna közelében június 20-án. MTI/Mónus Márton

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik