Belföld

Kiraboltak két gyereket Dunaújvárosban

Kiraboltak két gyereket Dunaújvárosban. A Két 13 éves fiú Kádár-völgyben zenét hallgatott egy padon, amikor odalépett hozzájuk egy férfi.

Az idegen férfi beszélgetést kezdeményezett velük, majd kivette egyikük kezéből a mobiltelefonját, a másik hátitáskájából pedig a benne lévő hangszórót, karórát, és egyéb elektronikai termékeket, majd azokat a zsebébe tette.

A férfi a gyermekek többszöri kérésére sem adta vissza az elvett értéktárgyakat, sőt, megfenyegette a fiúkat, ha a történteket elmondják a szüleiknek, vagy a rendőröknek, akkor mindkettőjüket családtagjaikkal együtt megöli.

Az azonnali rendőri intézkedéseknek köszönhetően az egyenruhások 5 percen belül azonosították, majd a bűncselekmény helyszínének közelben elfogták a rablás elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves dunaújvárosi fiatalembert  A férfi ruházatának átvizsgálása során a rendőrök hiánytalanul megtalálták a fiataloktól elvett értéktárgyakat.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozói a 24 éves A. Márkot őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik