Belföld

Több száz eurójába került, hogy elment zuhanyozni szex előtt

Igencsak pórul járt az a Balatonon nyaraló német turista, aki úgy gondolta, hogy feldobja az estéjét egy prostituálttal. A férfi egy internetes oldalon akadt rá N. Dánielnére, aki szexuális szolgáltatás nyújtóként tüntette fel magát. A német turista még aznap este meg is invitálta a siófoki apartmanba, hogy igénybe vegye a nő szolgáltatásait.

Miközben zuhanyzott, a nő társai, Cs. Ádám, H. Ádám és K. Anett több száz eurót kaparintottak meg a férfi ruházatából. A siófoki rendőrök a feljelentést követően a két férfit és a két nőt vasárnap elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók az adatgyűjtés során megállapították, hogy Cs. Ádám és H. Ádám több bűncselekményt is elkövetett korábban közösen.

Pár nappal korábban ugyanis egy siófoki panzióba törtek be, ahonnan táblagépet és mobiltelefont loptak el, június 22-én pedig egy szálloda előtti parkolóban törtek fel egy autót, amelyből közel félmillió forint értékben tulajdonítottak el laptopot és készpénzt.

Az eljárás további szakaszában a 21 éves és a 33 éves nő szabadlábon védekezhet, míg a 44 éves és 25 éves férfiakat bűnügyi őrizetbe helyezték és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik