Belföld

A kormánymédia szakértőként nyilatkoztatta Orbánról, most Portugáliában leütött egy szurkolót a meccs előtt

Tommy Robinson Magyarországon kevéssé ismert, Nagy-Britanniában annál inkább. Egyszerre szélsőjobbos politikai aktivista és köztörvényes bűnöző, a Stephen Christopher Yaxley-Lennon néven született férfi korábban az English Defence League és a Pegida UK alapítója is volt, de arról lett híres, hogy újságírókat kezdett el erőszakosan zaklatni, ha nem tetszett neki, amit róla írtak.

Éjszaka folymatosan nyomta a csengőjüket, terrorizálta őket a saját lakásukban, de van róla egy rakás olyan videó is, ahol verekszik, például Olaszországban fekete menekültekkel. Ennek ellenére a Pesti Srácok szakértőként kérdezte meg a választások előtt, amit a Híradó.hu Lomniczi Zoltánnal kiegészítve szemlézett. Természetesen hangos támogatója volt az interjúban Orbán Viktornak.

Most előkerült egy olyan videó, amelyen konkrétan leüt egy angol szurkolót, aki Portugáliában, az Anglia–Hollandia meccs után kezdte el követni az utcán. Annyit tudni, hogy az ütés előtt azt kiabálta, hogy

Ki mondta ezt?

Robinson szerint a férfi provokálta. 

Ha a cikk után kicsit fel szeretne vidulni, itt egy videó, amelyen Robinson a brit antifasiszták legújabb ellenállási fegyvere, a megtejshakezés áldozatává válik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik