Belföld

Bedobta a szobába a hatéves kisfiút egy tatabányai férfi

kisfiú, gyermek szomorú (Array)
kisfiú, gyermek szomorú (Array)

A Tatabányai Járási Ügyészség védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett könnyű testi sértés miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, akinek az unokaöccse nem fogadott szót, ezért őt felemelte, majd egyszerűen bedobta a szobába.

A férfi tavaly május végén az unokaöccsével volt egy lakásban. A férfit zavarta, hogy a kisfiú nem fogad szót neki, és nem megy be játszani a konyhából, ezért az előszobában állva a könyökénél fogva felemelte a gyereket és bedobta a szobába. A kisfiú a dobás következtében a padlóra esett és beütötte a fejét, vérezni kezdett az orra és sírva fakadt. A sírásra beszaladt a szobába a kisfiú édesanyja, majd rendőri intézkedést kért.

A kisfiú homlokán zúzódásos sérülés, jobb oldali orrszárnyon horzsolásos sérülés, a jobb mellkasfélen pedig felületes hámsérülés keletkezett. A férfi beismerte a bűnösségét. Az ügyészség felfüggesztett börtönt kért az elkövetőre.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy a büntetett előéletű, a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat a Tatabányai Járásbíróság végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélje.

Fotó: Illusztráció/Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik