Belföld

Egy tóalmási emésztőgödörben találták meg a hat éve keresett anyát, egy magzat combcsontja hevert mellette

rendőrkutya (rendőrkutya, )
rendőrkutya (rendőrkutya, )

Egy tóalmási emésztőgödörben találták meg azt a hétgyermekes anyukát, aki 2013 ősze óta eltűntként kerestek. A Budakörnyéki Járásbíróság tájékoztatása szerint az asszony bomlásban lévő maradványaira a korábbi tóalmási lakhelyén talált rá a tetemkereső kutya. A vádirat szerint egy 33 mm nagyságú magzathoz köthető combcsontot is találtak a holttest mellett.

Az asszonynak több különböző apától hét gyermeke született. 2001-től a testvére tóalmási házában élt gyermekeivel. Mivel munkahellyel soha nem rendelkezett, abból éltek, amit a barátnőjétől és a gyilkossággal gyanúsított fiú apjától kapott.  Az asszony rendszeresen verte a gyerekeket, ezért többször is konfliktusba került a saját testvérével és az édesanyjával is.

De konfliktusa volt az egyik lányával is, akit azzal gyanúsított, hogy lefeküdt az akkori férjével. Egy ilyen perpatvar során le is forrázta a lánya mellkasát. A férje egy idő után megelégelte a gyerekeivel való agresszív viselkedését és elköltözött, majd rövid idő múlva lányukat is magához vette.

A nő ezt követően összejött egy másik férfival, akitől gyereke is született. Egy idő után ennek a férfinak is elege lett a viselkedéséből és ugyancsak faképnél hagyta a közös gyerekükkel. A nő nem bírta elviselni a szakítást miután tört-zúzott a lakásban öngyilkossági szándékkal fagyállót ivott. Az asszony életét csak a gyors orvosi ellátás mentette meg, viszont beszélni és járni is újra meg kellett tanulnia. A gyanúsított és testvérei ekkor közös lakhelyükre visszaköltöztek, hogy az anyjuk segítségére legyenek.

A letartóztatásban lévő fiatalkorú fiú beismerte, hogy ő ölte meg az emésztőgödörből előkerült anyját. Ha a bíróság bűnösnek találja, akkor akár 15 év börtönt is kaphat.

Fotó: Illusztráció/Northfoto

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik