Belföld

Szlovákiában találták meg az eltűnt maglódi vállalkozó kutyáját

Otthonától 140 kilométerre, Szlovákiában találták meg azt a vizslát, amelynek a gazdája még a múlt héten tűnt el Maglódról. A rendőrség szerint a luxusautók felújításával foglalkozó Pintér Gyula májust 10-én távozott gyömrői munkahelyéről, onnan maglódi otthonába ment, majd egy fekete Hummer terepjáróval távozott és magával vitte a kutyáját is.

A Bors úgy tudja, hogy a vizslát Léva környékén, két település között bóklászva találták meg a helyiek, akik egy észak-magyarországi állatmentő alapítványhoz fordultak segítségért. A kutyában található chip és a Facebookra feltett, Pintér Gyula után kutató poszton keresztül el tudták juttatni az állatot a férfi családjához. A lap azt írja, hogy előkerült a Hummer is, az szintén a családnál van, de hogy miért került vissza hozzájuk, azt a nyomozás érdekeire tekintettel nem árulhatják el.

A Blikk információi szerint a férfinak nem élnek rokonai Szlovákiában, ha ott bárkivel kapcsolatban áll, az feltehetően az autófelújítási, illetve értékesítési munkája miatt lehet.

Pintér Gyula. Fotó: Police.hu

A rendőrség eltűnésként kezeli az ügyet, bűncselekmény gyanúja eddig nem merült fel. Pintér Gyula körülbelül 170-175 centiméter magas, átlagos testalkatú, barna, rövid hajú. Eltűnése előtt fekete színű szövetpólót, amelyen Lamborghini felirat látható, valamint egy fekete színű, oldalzsebes nadrágot viselt.

A monori rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri vagy tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen munkaidőben személyesen a Monori Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-28-83-as telefonszámon, továbbá bejelentést tehet az ingyenesen hívható a 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámán vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik