Belföld

Kövér tudatlansága veszélyes, ráférne egy alapos fejtágítás

A Magyar LMBT Szövetség vállalná is, szívesen látnák a fideszes házelnököt a képzésükön.

Kövér László a zuglói fórumán sértő, tudatlan és családellenes kijelentéseket tett – közölte a Magyarországon működő leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű szervezeteket összefogó ernyőszervezet. A Magyar LMBT Szövetség emlékeztetett rá, Magyarországon mindenkinek joga van családban felnőni, családot alapítani. Azoknak a gyerekeknek is, akik nem élhetnek vérszerinti szüleikkel és azoknak is, akiknek bármilyen okból nem lehet vérszerinti gyerekük.

A gyerekvállalást a pedofíliához hasonlítani nemcsak az LMBTQI szülőket, hanem minden örökbefogadó szülőt sért.

A szövetség nagyon veszélyesnek tartja, ha valaki nem tud, nem akar különbséget tenni a szülővé válás iránti vágy és a pedofília között. A szülővé válás iránti vágy azt célozza, hogy biztonságos, jó, és szeretetteljes környezet kapjon a gyermek. A pedofília éppen ellenkezőleg, a gyermek kiszolgáltatottságát használja ki a felnőtt beteges vágyainak kiélése érdekében.

Kövér László a pedofilok bűneit relativizálja azzal, hogy a kettő közé egyenlőségjelet tesz.

Kövér a pedofilokhoz hasonlította az örökbefogadó azonos nemű párokat
A fideszes házelnök szerint normális homoszexuális nem is akar ilyet.

Kövér Lászlóval szemben a szövetség azt vallja, hogy a  pedofilok nemcsak a Jóistennek tartoznak elszámolással, hanem elsősorban áldozataiknak és a társadalom egészének is. Őket a törvény legnagyobb szigorával kell büntetni, attól függetlenül, hogy az elkövető milyen vallású.

Pedofília és pedofília között nincs különbség.Azt remélték, elmúltak már azok az idők, amikor a hatalmasok szemrebbenés nélkül érveltek amellett, hogy nem minden ember egyenrangú.

A szervezet megköszönte a fideszes házelnöknek, hogy ismét figyelmeztet arra, sosem szabad hátradőlniük azoknak, akik abban hisznek, hogy minden ember egyenlő. Sajnálják, hogy Kövér László nem tud különbség tenni aközött, hogy valaki férfi vagy nő, illetve aközött, hogy valaki férfiakhoz vagy nőkhöz vonzódik. A szövetség ezért szívesen küld felvilágosító anyagot neki erről, sőt szívesen látják a politikust egy e témában tartott képzésükön is.

Kiemelt kép: MTI/Bodnár Boglárka

Ajánlott videó

Olvasói sztorik