Belföld

Pár kattintással intézheti minden számláját, ha regisztrál a Díjneten (x)

Legyen víz-, gáz-, vagy áramdíj, telefonszámla, biztosítási díj vagy távfelügyelet, a Díjneten ezeknek a szolgáltatóknak a számlái pár kattintással regisztrálhatóak. És ez még nem minden.

A Díjnet rendszerében egyszerűen, kényelmesen és biztonságosan egy helyen kezelhetjük és egyenlíthetjük ki számláinkat, ráadásul az itt bemutatott számlákat 18 hónapig ingyenesen tárolják is nekünk.

Mi a Díjnet?

A Díjnet egy kényelmes, átlátható, könnyen használható online számlabemutatási rendszer, melyhez magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek hivatalos képviselői is csatlakozhatnak. Aki regisztrál, és hozzáadja azokat a szolgáltatócégeket Díjnet fiókjához akiktől számlát kap, az onnantól kezdve elektronikusan kapja meg a regisztrált szolgáltatók számláit, ahol az egyszerűen ki is fizethető.

A Díjnet attól különleges, hogy bármennyi, a Díjneten megtalálható nekünk számlázó céget hozzáadhatunk a fiókunkhoz, mint például közüzemi cégeket, telefontársaságokat, de akár biztosítót, távfelügyeletet is. Regisztrációt követően a tőlük kapott összes számlánk onnantól kezdve mind egy helyre fog érkezni. És nem csak egyszerűen egy helyen lesznek a számláink, hanem a szolgáltatás része például az is, hogy kényelmesen és egyszerűen, akár már a számlaértesítő e-mailből is online fizethetjük a beérkező számláinkat a Díjneten keresztül.

Miért jó a Díjnet?

– A számláink egy helyre jöhetnek, és minden új számla érkezésekor emailt kapunk.

– A Díjneten bemutatott számláinkat megtaláljuk, bármikor, szolgáltatónként, akár több évre visszamenőleg is. Így áttekinthetőbbé válhatnak a kiadásaink.

-18 hónapig ingyenes a számlák tárolása a Díjneten, azonban egy jelképes összeg megfizetése mellett a SzámlaPlusz szolgáltatás igénybe vételével a számlákat több évig megőriztethetjük.

– Külön figyelmeztetést kapunk emailben, amikor már fizetni kell a számlánkat, hogy ne feledkezzünk meg róla.

– Intézhetjük magát a számlafizetést is a Díjneten keresztül, bankkártyával, internetbankban, mobilon (iCsekk), csoportos beszedéssel, egyedi átutalással is.

– A vízmérőóra-állásokat szintén bejelenthetjük a rendszeren keresztül.

– Ha észrevételünk- és panaszunk van akár a Díjnet, akár a számlakibocsátók felé, azt is beküldhetjük az online felületen.

– Mivel mindent online intézünk, a környezet védelméért is teszünk.

A rendszer garantáltan gyors, egyszerű és áttekinthető. Pár perc alatt lehet regisztrálni, aztán a meglévő számlákkal a saját fiókhoz hozzáadni a számlakibocsátókat. Emailben kapjuk mindig az értesítést, ha számla érkezik, ott rögtön látjuk azt is, hogy mennyit, és mikor kell fizetni. Amikor közeledik a fizetési határidő, ismét kapunk egy emailt, hogy ne felejtsük el a kiegyenlíteni az aktuális számlát. Online, 1-2 kattintással fizetni is tudunk a Díjneten, amihez beköthetjük és elmenthetjük a bankkártyánk adatait. És a sikeres fizetésről is kapunk email értesítést.

Hogyan lehetünk díjnetesek?

A csatlakozáshoz regisztrálnunk kell a Díjnet oldalán, ami néhány egyszerű lépésből áll. Meg kell adni pár adatunkat, és az email címünket, amelyre majd küldhetik többek között a számlákról az értesítéseket. Utána pedig vegyünk elő mindegyik számlánkból egyet-egyet, és kiválasztva a szolgáltatót, adjuk hozzá Díjnet-fiókunkhoz. A regisztrációt lépésről-lépésre, kattintásról-kattintásra elmagyarázza ez a videó, szóval elrontani sem lehet:

s

A Díjnetet egyébként rengetegen használják, már közel 690 ezren regisztráltak. A rendszerben szinte az összes szolgáltató számláit kezelhetjük. A számlakibocsátók listáját érdemes mindig újra és újra megnézni, mert a Díjnet-rendszerhez folyamatosan újabb és újabb szolgáltatók csatlakoznak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik