Belföld

Megint hallatott magáról a törökszentmiklósiakat rettegésben tartó ámokfutó

Ahogy arról korábban beszámoltunk pár héten belül két helyszínen is összevert embereket egy férfi Törökszentmiklóson. Egy olvasónk videót is küldött lapunknak arról, amint a férfi bemegy egy helyi trafikba, majd minden előzmény nélkül leüti az ott tartózkodó két vásárlót.

Ugyanez a férfi bő egy hónappal ezelőtt a Kossuth utcában található egyik sörözőben vert össze egy tinit. A szerencsétlenül járt fiúnak öt helyen eltört az arccsontja, és meg kellett műteni.

Mostanra kiderült, hogy a trafikban megvert két férfi nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. Érthetetlen, motiválatlan cselekménye és a gyanúsított vallomása alapján a hatóság soron kívül elrendelte a férfi igazságügyi elmeorvosi vizsgálatát.

A Szolnoki Járási Ügyészség csütörtökön elrendelte a férfi előállítását, ő azonban a lakcímén megjelenő intézkedő rendőrök elől megszökött. Menekülése során két autót is ellopott. A rendőrség azonban még aznap elfogta és őrizetbe vette.

A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírója nem sokat vacakolt és az ügyészi indítvánnyal egyezően, szökés, elrejtőzés, valamint bűnismétlés veszélye miatt azonnal letartóztatta az ámokfutót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik