Belföld

Nyolc évvel később merte elmondani a kislány, milyen ocsmányságokat művelt vele a nevelőapja

Hét év fegyházra ítélte a jogerősen a törvényszék azt a Veszprém közelében élő férfit, aki 9 éves kora óta éveken keresztül molesztálta a nevelt lányát – írja a Veol. Ez azt jelenti, hogy egy évvel enyhítettek a büntetőeljárás elől külföldre menekülő férfi büntetésén másodfokon.

A többgyerekes házaspár együtt nevelte az asszony előző házasságából született kislányát. A gyerek 9 évesen még rendszeresen szülei ágyában aludt, ilyenkor az akkor 40 éves nevelőapja benyúlt a pizsamájába és simogatta a nemi szervét. Hiába tiltakozott ellene a kicsi, a férfi még éveken át molesztálta.

A férfi 2005-től időnként felszólította a lányt, hogy kézzel elégítse ki a fürdőszobában. Évekkel később pedig felajánlotta a megfélemlített lánynak, hogy ötezer forintot ad neki, ha kielégíti őt orálisan. A kislány ezt elutasította, de a nevelőapja éjszakánként belopózott a szobájába és tovább erőszakoskodott.

Már tizenhárom éves volt a lány, amikor a férfi felszólította, hogy együtt nézzenek pornófilmet, a férfi ekkor is fogdosta a lányt. A rettegésben élő lány csak nyolc évvel később merte bevallani az édesanyjának, hogy milyen borzalmakat művelt vele a nevelőapja.

A férfi a gyanúsítotti kihallgatásán részben elismerte tettét, ugyanakkor azt mondta, az egészet nem gondolta komolyan, csak poénnak szánta. Tagadta, hogy ilyen alkalmakkor kielégült volna, s azt is, hogy benyúlt a kislányt bugyijába. A bíróságon kijelentette: a rendőrségen ezért mondott ilyeneket, mert össze volt zavarodva.

A kislány elmondta, hogy a nagyapja szerinte tudott a dologról, csak nem mert szólni az édesanyjának, mert nem tudta hogyan fog reagálni rá. Elmondása szerint olyanokat mondott neki a nevelőapja, hogy most kell megtanulnia, hogy kell kielégítenie egy férfit. A kislány elmondása szerint egy alkalommal utána ment a nevelőapja a kazánházba, hogy kézzel elégítse ki. Már megtörtént az „aktus”, és épp felhúzta a gatyáját a férfi, amikor rájuk nyitott a nagyapja.

Amikor unokáján számon kérte a történteket, az egy szót sem szólt, csak elvörösödött. Később odament hozzá, és arra kérte, hogy ne szóljon az anyjának a látottakról. A nagyapa azzal indokolta a hallgatását, hogy nem akarta összeugrasztani a családot. Állítása szerint azért nem állt elő a történtekkel, mert nem volt biztos abban, hogy majd az unokája majd mellette tanúskodik.

A büntetőeljárás közben Amerikába szökő férfit nyolc év fegyházra ítélte a Veszprémi Járásbíróság első fokon. A férfit nemzetközi elfogató parancs alapján tavaly májusban hozták haza. A másodfokon eljáró bíróság egy évvel enyhített a nevelt lányát zaklató férfi büntetésén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik