Belföld

Rogán Cecíliáék fitbalance-os üzlettársai Nemzeti Futóversenyt is szerveznek

Magyarország egyik legkülönlegesebb futóversenyeként, sőt egyenesen a „Nemzet Futása” szlogennel reklámozza magát egy új, júniusban debütáló futórendezvény.

A futóverseny rendezője a Digital Minds Kft., a verseny lebonyolítója a Budapest Sport Iroda. A Digital Minds a sportrendezvények terén új szereplőnek számít, a cég fő tevékenységi köre hivatalosan „film-, video-, televízióműsor-gyártás”, alkalmazottainak száma egy fő. A vállalkozásról a hétvégén írtunk. Ők kezelik a Rogán Cecíliáék által átvett Fitbalance nevű rendezvény résztvevőinek adatait, és irányítják a sportvásárhoz kapcsolódó sales munkáját.

Az új futóversenyről az Index számolt be hétfőn.

A Digital Minds vedonatúj rendezvényét érdekes módon hirtelen állami cégek vették a szárnyuk alá. A Nemzeti Futóverseny főtámogatói a Szerencsejáték Zrt., az MVM-csoport és az Antenna Hungária, partnerei az Emberi Erőforrások Minisztériuma, valamint a Magyar Olimpiai Bizottság, médiapartnerei pedig a TV2-csoport, az ATV, a Bors és a Femcafé lesznek. Pontosan ugyanazok a cégek és szereplők szponzorálják, mint a Fitbalance-t.

A Digital Minds felívelése akár álomszerűnek is nevezhető. A 2015-ös alapítás évében 4 millió forint volt az árbevételük, 2016-ban 40 millió, 2017-ben pedig már 170 millió forint nettó árbevétellel számoltak el. A cég két tulajdonosa Liziczai Zsolt és Vízvárdi Bence.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik